Het verhaal achter Vastgoed Declerck

Opgroeiend in een zelfstandig huishouden kreeg ik van jongs af aan enkele kernwaarden en normen met de paplepel ingegoten. Hard werken, een no-nonsense aanpak, en een eerlijke, transparante communicatie gekoppeld aan kwaliteit werden dagelijks toegepast in de slagerij van mijn ouders. Met dezelfde passie voor het vak hoop ik deze waarden in de praktijk te brengen.

Na het afronden van mijn studie vastgoedmakelaardij aan de Hogeschool Gent ben ik zeven jaar geleden in het vak gestapt. Gedurende deze tijd heb ik geprobeerd de fijne kneepjes van het vak in de praktijk te leren. Dagelijks voelde ik de interesse en passie voor het vak groeien.

Nu maak ik vol vertrouwen de sprong in het diepe. Ik ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan betekenen voor u. Hoewel de vastgoedmarkt voor talloze uitdagingen staat, put ik hier juist een onuitputtelijke bron van energie en enthousiasme uit om u perfect bij te staan in elke toekomstige vastgoedtransactie.

Aarzel niet om mij geheel vrijblijvend te contacteren voor al uw vragen. Ik maak graag tijd vrij in mijn agenda en pas me aan naar een geschikt moment voor u, of dat nu overdag, 's avonds of in het weekend is.

Contacteer ons

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.